"Cand le-am spus prietenelor mele ca am slabit 23 kg mancand bomboane de ciocolata au ras de mine"

prostaforteAcum, insa, ma intreaba cum sa le procure...
De mic copil am fost mare iubitoare de ciocolata. Desigur, cand am descoperit pe internet un articol despre ciocolata de slabit, am vrut sa aflu mai multe. Nu cunosteam toate virtutile ciocolatei. Cand am descoperit ca are si proprietati de slabire, am vrut sa incerc imediat. Primind bomboanele, am avut prima surpriza: erau foarte bune si m-am gandit ca va fi greu sa mananc doar 6 pe zi (citisem pe site ca nu trebuie slabit prea repede, deci nu trebuie mancate mai multe bomboane decat doza recomandata).

La inceput, rezultatele erau bune, dar nu senzationale (slabisem 3,2 kg, intr-adevar fara a ma priva de nimic). Ma simteam in forma, usoara, eliminam foarte bine si nu mai simteam nevoia permanenta de a rontai. Apoi am mai slabit 4,7 kg. Eram entuziasmata. Am continuat si in cele din urma am slabit 23 kg.

Viata mi s-a schimbat. Am reinceput sa ies in oras, ceea ce nu mai facusem de 6 ani (am 28 ani), si nu ma mai jenez sa ma imbrac sexy. Cu ocazia unei astfel de iesiri le-am dezvaluit prietenelor mele secretul si de atunci, numai despre asta vorbesc. Daca m-as ingrasa din nou (desi au trecut 14 luni si nu am luat inapoi niciun gram), n-as ezita sa reincep cura ChocoSvelt.

"Daca mi-ar fi spus cineva ca voi slabi toate kilogramele mele excedentare mancand ciocolata, nu as fi crezut nici in o mie de ani."

prostaforteCu toate acestea, realitatea este ca am pierdut 33 kg datorita ChocoSvelt. Am aflat despre acest nou procedeu de slabire de la un prieten. La drept vorbind, eram oarecum sceptica, dar cum si mie, la fel ca multora, imi place foarte mult ciocolata, m-am gandit sa incerc, mai ales ca aveam sa imbin utilul cu placutul, ceea ce nu era deloc rau. In plus, articolul pe care mi-l aratase prietenul meu vorbea si despre o garantie satisfacut sau rambursat.

Nu am stat pe ganduri si mi-am comandat o cura de 6 saptamani. Rezultatele s-au aratat imediat, poate prea repede, as spune. Imediat ce am inceput, am slabit 6 kg, astfel ca am urmat recomandarile producatorului in cazul unei slabiri mult prea rapide. Am intrerupt cura vreme de 2 zile, si am reluat-o apoi. Am slabit 33 kg mai devreme decat calculasem eu. Imi luasem aceasta saptamana ca rezerva in cazul in care ma mai ingrasam. Insa, au trecut 9 luni de cand am slabit si nu am mai pus niciun singur gram inapoi. Este ca si cum as fi vaccinata impotriva kilogramelor in plus. Ca si cum metabolismul si intreg organismul meu ar fi fost reactivate.

Saptamana de cura pe care o comandasem in plus i-am dat-o fratelui meu si a reusit sa dea jos cele 4 kilograme pe care le acumulase in timpul sarbatorilor de Craciun. La fel ca in cazul meu, si lui i se paruse incredibil si in acelasi timp foarte placut sa slabeasca mancand delicioasele bomboane ChocoSvelt.

prostaforte