ciocolata de slabitIncercati fara riscuri ChocoSVELT®!

Tinand cont de extraordinara eficacitate a curei ChocoSVELT® si de succesul sau, putem sa va propunem sa pierdeti toate kilogramele dvs. in plus fara niciun risc.

Va rugam sa cititi si sa bifati casutele de mai jos:

Am la dispozitie 6 luni pentru a verifica faptul ca datorita curei ChocoSVELT® voi pierde kilogramele mele excedentare fara niciun risc. In caz contrar, va fi suficient sa va returnez cura comandata, inceputa sau chiar goala, pentru a-mi fi integral si fara discutii rambursata valoarea sa. Nu risc, in consecinta, niciun leu. In aceste conditii, ar fi pacat sa nu comand chiar astazi ChocoSvelt, pentru a ma ajuta sa obtin o silueta de invidiat.

ciocolata de slabit

Comand acum ChocoSVELT® si beneficiez de o reducere de 50%.

Aleg mai jos cura corespunzatoare numarului de kilograme pe care doresc sa le pierd:

ciocolata de slabit* Oricare ar fi cura ChocoSVELT® pe care o voi alege, voi primi gratuit o cura de 1 saptamana.

ciocolata de slabit* Daca aleg sa comand o cura  ChocoSVELT® de 7, 9, 13 sau 25 saptamani,  voi primi gratuit, alaturi de cura mea gratuita de 7 zile, plasturii AbdoSlim, ideali pentru eliminarea toxinelor acumulate in organism si stimularea arderilor. AbdoSlim este un difuzor abdominal de substante cu concentratie mare, ce functioneaza pe principiul reactivarii si accelerarii metabolismului, ceea ce va completa si desavarsi actiunea programului de slabire ChocoSVELT®.


Pentru inregistrarea comenzii dumneavoastra de ChocoSVELT®, va rugam sa alegeti cura dorita si sa completati formularul de mai jos:

ciocolata de slabit

Comanda mea va fi livrata prin Curier direct la domiciliu, fara a fi necesar sa ma deplasez. Curierul va putea sa ma contacteze telefonic pentru a hotari cel mai bun moment pentru livrarea coletului.

 

Indic mai jos modalitatea de plata, pentru a beneficia de avantajele care decurg din aceasta:

Nu ati ales modalitatea de plata
  • ciocolata de slabit

     
    ciocolata de slabit

     
 
 
  •  

*Consultati aici lista localitatilor din aria de acoperire a curierului. Comenzile clientilor din afara ariei de acoperire a curierului vor fi livrate prin Posta Romana, la cel mai apropiat oficiu postal, in aceleasi conditii ca cele enumerate mai sus.

Pentru inregistrarea comenzii, va rugam sa completati formularul de mai jos
cu adresa din buletin/carte identitate:

 
Nume *
Prenume *
Data nasterii *
Sex *
M F
Greutate Actuala kg
Greutate Dorita kg
Inaltime cm
Judet *
Localitate *
Localitate *
Strada *
Numar
Bloc
Scara
Ap
Etaj
Cod Postal
Telefon *
E-mail *
Sursa
 
Completati formularul de mai jos cu datele adresei la care doriti livrarea.
Judet livrare
Localitate livrare
Localitate livrare
Strada livrare
Numar livrare
Bloc livrare
Scara livrare
Ap livrare
Etaj livrare
Cod Postal livrare
Telefon livrare
Va rugam sa completati corect, astfel incat sa puteti fi localizat de catre curier. In conditiile in care nu sunteti gasit la adresa de livrare indicata, coletul dvs. va fi redirectionat catre cel mai apropiat centru al curierului.
 

Prin completarea acestui formular, imi dau acordul expres si neechivoc ca datele mele personale, completate de mine pe cupon, sa fie prelucrate de S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L. (inregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 2646) in scopul transmiterii ocazionale de oferte, mesaje publicitare si de marketing, informatii despre promotii prin posta, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societati comerciale. Am luat la cunostinta de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opozitie (art. 15), de a ma adresa justitiei (art. 18). Am fost informat ca pot exercita aceste drepturi, in mod gratuit, printr-o simpla cerere semnata, datata si expediata operatorului la CP 39, OP 83 Bucuresti. Sunt de acord sa primesc ocazional mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon si/sau e-mail din partea S.C. Biroul European "Silueta si Sanatate" S.R.L. si a partenerilor sai. Nebifarea niciuneia dintre optiunile de mai jos reprezinta acordul implicit.

termeni si conditii...